A környékről

BUDAPEST

A főváros közelsége számos további látványosságot, szórakozási- és munkalehetőséget kínál az ide érkező kedvezményezettek számára.

Video - Budapest, a fények városa

Video - Budapest fentről

SZENTENDRE

A Dunakanyar szívében fekvő, gyönyőrű történelmi kisváros. Budapesttől, az ország fővárosától mindössze néhány km-re északra helyezkedik el a Duna nyugati oldalán, a Visegrádi-hegységgel körülölelve.

Templomaival, múzeumaival, történelmi épületeivel, hangulatos macskaköves utcáival, kiváló éttermeivel, boros pincéivel és rendszeres kultúrális rendezvényeivel méltán tekinthetjük a környék egyik legnépszerűbb túristavonzerejének.

A város adottságai nagyon kedvezőek külföldi szakmai gyakorlatok lebonyolítására, ugyanis mind az elszállásolás, ellátás, szakmai gyakorlatot kínáló cégek, valamint kultúrális és szabadidős programok tekintetében rengeteg lehetőséget kínál. A nyüzsgő belvárosi élet mellett a kisvárosok biztonsága és meghittsége egyszerre van jelen Szentendrén.

VISEGRÁD

Visegrádon tekinthető meg többek között Mátyás király híres reneszánsz kori palotája, ahol a várfalakról lélegzetelállító kilátás nyílik az egész Dunakanyarra.

A fiatalokat bobzás várja a hegyoldalban, a kirándulni szeretők rengeteg turista útvonalat találhatnak maguknak a tájvédelmi körzet területén. Ezen kívül itt is sok kedves, kisebb éttermet találhatunk, de akár a korszellemet idéző Reneszánsz étteremben is remek gasztronóiai élményben lehet részünk.

ESZTERGOM

Esztergom legnagyobb kultúrális öröksége a Bazilika, de a város jó néhány római kori emléket is magáénak tudhat. Nyáron a szabadtéri színpad is remek előadásokat, koncerteket kínál az odalátogatóknak.